RADI DELAMO DOBRO

MERCATOR PODPRL 70 LOKALNIH DRUŠTEV PO SLOVENIJI

V donatorskem projektu »Radi delamo dobro« je Mercator aprila v 70 svojih trgovinah povabil kupce, naj glasujejo za tisto društvo v svojem kraju, ki si najbolj zasluži denarno podporo. Izbrali so večinoma take Mercatorjeve trgovine, ki so pomembne ne le za preskrbo, ampak tudi kot dnevno družabno stičišče krajanov in krajank.
Z območja Gorenjske je v projektu sodelovala tudi trgovina v Gorenji vasi, ki je za donacijo predlagala tri društva, in sicer:
Društvo upokojencev za Poljansko dolino Gorenja vas, Gasilsko društvo Trebija in Turistično društvo »Slajka« Hotavlje.

V času od 1. do 30. 4. 2019 smo kupci ob vsakem nakupu prejeli poseben žeton in z njim oddali glas enemu od predlaganih društev.

Največje število oddanih žetonov je bilo namenjenih Gasilskemu društvu Trebija, ki je prejelo donacijo v višini 1.000,00 €, na drugo mesto se je uvrstilo Društvo upokojencev za Poljansko dolino Gorenja vas in prejelo donacijo v višini 200,00 €, na tretje mesto pa Turistično društvo »Slajka« Hotavlje z donacijo v višini 100,00 €.

Svečana podelitev je bila v petek, 24. 5. 2019, v trgovini Mercator v Gorenji vasi. Prejemniki se ji zahvaljujemo za naklonjenost in
prejete donacije.

Slika 2

Advertisements
This entry was posted in Fotogalerija. Bookmark the permalink.