DRUŠTVENO IN MEDDRUŠTVENO SREČANJE

Tradicionalno srečanje prijateljskih društev upokojencev Cerkna, Idrije, Sovodnja in Žirov je letos pripravilo naše društvo. Združeno je bilo z letnim društvenim srečanjem. Odvijalo se je na Kmetiji Okršlan na Svetem Florijanu nad Škofjo Loko.

Sončen in topel dan je na prireditev privabil preko 220 udeležencev, ki so prisluhnili nagovorom predstavnikov udeleženih društev ter pestremu kulturnemu programu, ki ga je vodila Damjana Peternelj. Izvedle so ga glasbene in igralske skupine domačih upokojencev, s katerim so ustvarili prijetno in sproščeno vzdušje med prisotnimi.

Sledila je pogostitev, ki jo je v lepo urejenem prireditvenem prostoru pripravila prijazna in prizadevna ekipa Okršlanovih z gospodarjem Janezom Kožuhom na čelu.

Srečanje je z izbranimi melodijami, petjem in šalami dopolnjeval harmonikar Janez Kogovšek, ki je privabljal udeležence k plesu in prijetni sprostitvi.

V imenu DU za Poljansko dolino Gorenja vas se toplo zahvaljujem vsem udeležencem in gostom srečanja za obisk ter vsem, ki ste sodelovali pri izvedbi dogodka in s tem omogočili, da smo upokojenci preživeli lepo popoldne v druženju in dobri volji.

Vladimir Koračin, predsednik društva

Prostor za srečanje je pripravljen
Prihod udeležencev
Nagovor predsednika V. Koračina,
ob njem Damjana Peternelj
Nagovor Milana Sovinca, predsednika DU Žiri
Nagovor Alojza Bajta, predsednika DU Sovodenj
Pevska skupina Žabarji
Irena Tratnik, članica skupine Kul-t-ure
Gabrijela Tavčar in Olga Šubic, članici skupine Kul-t-ura
Ivo Kristan in Branko Celar, duet BIS
Cilka Bohinc in Helena Hren, članici skupina Klas
Glasbeno-gledališka skupina KLAS
Za ples in dobro voljo z Janezom Kogovškom

Fotografije: Valentin Bogataj

This entry was posted in Obvestila. Bookmark the permalink.